Hautes Cuisine i Dragør
Ikke kun Guide Michelin, men også en anden fransk organisation, Chaine des Rôtisseurs, beskæftiger sig med kvalitativ vurdering af gode spisesteder rundt i verden.
Chaine des Rôtisseurs er oven i købet så langt den ældste, idet den skriver sig helt tilbage til 1248.
En række danske restauranter og bedre hoteller, har igennem tiderne fået lov at udsmykke deres facade med Chaine des Rôtisseurs flotte våbenskjold, således nu også Restaurant Kongelundskroen, der af mange menes at være en af Amagers absolutte kulinariske højborge.
Denne hædersbevisning er vi naturligvis stolte af, idet vi føler at den har givet os det definitive bevis på vores gode solide håndværk gennem mange år, med brug af friske råvarer og autentiske smagsindtryk. Ikke mindst Kongelundskroens formidable saucer taler mange om, så forførende dejlige er de, og giver altid lyst til endnu et besøg i Kongelunden.
Steen Johnsen som ejer Kongelundskroen, har gennem sin profession været ansat på det berømte Hotel Claridge i London, og købte allerede i en ung alder sammen med sin kone Henriette Kongelundskroen.
Ved besøg på mange af Frankrigs absolut bedste stjernerestauranter, og på rejser til afsides liggende steder i verden, skaffer Steen Johnsen sig inspiration til et altid spændende og alsidigt spisekort der aldrig mangler smagsmæssige overraskelser.
Så har man ikke før prøvet Restaurant Kongelundskroens forførende mad, var det måske tidspunktet nu, at tage ud på Amagers smukke naturskønne sydvestpunkt og ønske Henriette og Steen Johnsen tillykke men den flotte hædersbevisning som Danmarks seneste medlem af Chaine des Rôtisseurs.